logo
28 July 2015

Rimmel Wonder’Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black

Gepost in beauty

Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black, rimmel london, rimmel wonder'full wake me up mascara, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black review, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara kopen, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara komkommer, mascara komkommer, mascara vitamine, coty, rimmel wake me up mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik heb genoeg nagellakjes gehad met een geurtje, maar mascara… ? Dat zeker niet. De nieuwe Rimmel Wonder’Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber ruikt heerlijk fris naar komkommer en zit dus niet toevallig in een groene verpakking.

Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black, rimmel london, rimmel wonder'full wake me up mascara, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black review, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara kopen, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara komkommer, mascara komkommer, mascara vitamine, coty, rimmel wake me up mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Volgens Rimmel is deze mascara klontervrij en zorgt hij voor een waanzinnige lift en lengte. Dat is inderdaad wat ik van deze mascara vind: als je houdt van volume zou ik ‘m niet kopen, maar hij separeert en verlengt prachtig. Het borsteltje vind ik fijn werken. Normaal gesproken hebben siliconen borsteltjes altijd mijn voorkeur, maar met deze kan ik ook prima uit de voeten.

Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black, rimmel london, rimmel wonder'full wake me up mascara, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black review, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara kopen, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara komkommer, mascara komkommer, mascara vitamine, coty, rimmel wake me up mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a partyRimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black, rimmel london, rimmel wonder'full wake me up mascara, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber Black review, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara kopen, Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara komkommer, mascara komkommer, mascara vitamine, coty, rimmel wake me up mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De Rimmel Wonder’Full Wake Me Up Mascara is verkrijgbaar in Black en Extra Black en kost €13,99. Je koopt ‘m bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties