logo
14 July 2015

Sally Hansen 560 Perfect Pair

Gepost in beauty

Sally Hansen 560 Perfect Pair / Fashion is a party

Ik heb geen trouwplannen, maar desalniettemin wel een lak uit de Sally Hansen Bridal Collection geprobeerd. Deze collectie bestaat uit zes Complete Salon Manicure kleuren, waaronder 560 Perfect Pair: een gel-achtige nagellak, die lichtroze van kleur is en een heel subtiele goudkleurige shimmer bevat.

Uiteraard ben ik dol op felle kleuren op mijn nagels, maar zo’n naturel look tussendoor bevalt me net zo goed. Van mij had Perfect Pair best íets beter mogen dekken, maar ik ben dan ook lichtelijk allergisch voor net-niet-volledig-dekkende nagellak. Deze nagellak behoort tot deze categorie. Het is geen creamy lakje en het lijkt me dan ook de bedoeling dat hij niet volledig dekkend is, maar ik merk dat ik toch mijn best ga doen om hem wél volledig dekkend te krijgen. But that’s just me.

Op deze foto draag ik drie laagjes. De houdbaarheid vind ik niet bijzonder slecht of goed, maar gemiddeld.

Online heb ik deze lak nog niet gespot, maar Sally Hansen 560 Perfect Pair zou vanaf half juli verkrijgbaar moeten zijn bij ICI Paris XL voor €10,99.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties