logo
24 July 2015

Summer boots

Gepost in mijn outfits

Summer boots / Fashion is a partyCOS enkellaarzen, summer boots, & other stories, jeans, donkergrijze jeans, fashion blogger, muscle tee, sacha, zomerhoed, fedora, lichtblauwe enkellaarzen, zomeroutfit, sonsbeek arnhem, tanktop, casualCOS enkellaarzen, summer boots, & other stories, jeans, donkergrijze jeans, fashion blogger, muscle tee, sacha, zomerhoed, fedora, lichtblauwe enkellaarzen, zomeroutfit, sonsbeek arnhem, tanktop, casualCOS enkellaarzen, summer boots, & other stories, jeans, donkergrijze jeans, fashion blogger, muscle tee, sacha, zomerhoed, fedora, lichtblauwe enkellaarzen, zomeroutfit, sonsbeek arnhem, tanktop, casualCOS enkellaarzen, summer boots, & other stories, jeans, donkergrijze jeans, fashion blogger, muscle tee, sacha, zomerhoed, fedora, lichtblauwe enkellaarzen, zomeroutfit, sonsbeek arnhem, tanktop, casualCOS enkellaarzen, summer boots, & other stories, jeans, donkergrijze jeans, fashion blogger, muscle tee, sacha, zomerhoed, fedora, lichtblauwe enkellaarzen, zomeroutfit, sonsbeek arnhem, tanktop, casual

Deze enkellaarzen vind ik de ideale ‘summer boots’. Ik snap dat laarzen niet het eerste zijn waar je in de zomer aan denkt, maar toch vind ik het heel praktisch om een paar zomerlaarsjes te hebben. Soms wil ik dichte schoenen aan in de zomer (bijvoorbeeld als mijn voeten er weer eens niet uitzien ;-)), maar zijn sneakers bijvoorbeeld wat te lomp. Laarsjes als deze vind ik dan de perfecte optie!

Ik draag:

Primark sheer muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories donkergrijze skinny jeans (hier kun je & Other Stories broeken vinden)
COS lichtblauwe enkellaarzen (hier kun je blauwe enkellaarzen vinden)
Sacha zomerhoed (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties