logo
28 July 2015

The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette

Gepost in beauty

The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette, the body shop voyage collection, beautyblog, The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette review, The Body Shop Italian Summer Fig, the body shop, vijgen, parfum, eau de toilette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Al eens gehoord van de The Body Shop The Voyage Collection? Het gaat om een collectie die geïnspireerd is op de verschillende tijdzones en bestaat uit vijf verschillende geuren: Japanese Cherry Blossom, Fijian Water Lotus, Atlas Mountain Rose, Indian Night Jasmine en Italian Summer Fig, waarvan de laatste een nieuwe aanwinst is. Van elke geur is er een eau de toilette, fragrance mist, shower gel, body lotion en body cream en alle geuren zitten sinds kort in een nieuwe verpakking.

Ik heb de nieuwe The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette, die geïnspireerd is op Italië en ruikt naar vijgen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik nooit vijgen eet en eigenlijk ook niet weet hoe ze ruiken, dus dat was een verrassing voor me. Ik vind de geur heel apart en origineel. Ik moet eraan wennen: het is nog niet mijn favoriete geur, maar ik kan me voorstellen dat ik ‘m bij vaker dragen meer ga waarderen.

The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette, the body shop voyage collection, beautyblog, The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette review, The Body Shop Italian Summer Fig, the body shop, vijgen, parfum, eau de toilette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik vind de geur fris, fruitig en kruidig tegelijkertijd. Dat is opzich ook niet gek, want zowel de blaadjes, het vruchtvlees als het hout van de vijg zijn in de geur verwerkt. Naast vijg zit er ook druivenblad, krokus, Toscaanse roos, amber en eikenhout in de eau de toilette.

De geur blijft niet heel lang hangen, maar het is natuurlijk ook geen parfum. Halverwege de dag heb ik wel weer behoefte om de geur opnieuw op te sprayen.

The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette kost €27,- voor 50 ml. en vind je hier in de webshop of bij één van de The Body Shop filialen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties