logo
26 July 2015

Too Faced #TFnofilter Selfie Powders

Gepost in beauty

too faced, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders review, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders swatches, filter, illuminate, brighten, bronze, moon river, totally toasted, sunrise, finishing powder, sephora, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Too Faced heeft laatst Too Faced #TFnofilter Selfie Powders uitgebracht: finishing poeders waarmee je volgens Too Faced een real life filter kunt creëren. De drie poeders – Sunrise, Totally Toasted en Moonrise- zorgen ieder voor een ander(e) tintje/functie, waardoor je je gezicht wat warmer of koeler kunt laten ogen. Precies wat een Instagram filter ook zou doen! Klik hier voor Sephora’s video over het product, dan snap je hoe het werkt.

too faced, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders review, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders swatches, filter, illuminate, brighten, bronze, moon river, totally toasted, sunrise, finishing powder, sephora, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik vond het gelijk een origineel en innovatief product, maar was ook een beetje sceptisch. Zo keek ik naar Totally Toasted en dacht ik : volgens mij zie ik er vooral uit alsof ik te lang in de zon heb gelegen als ik die heb gebruikt. Of nog erger: gewoon een te donker poeder heb gebruikt voor mijn huidskleur. Maar ook de Too Faced #TFnofilter Selfie Powders verdienen een eerlijke kans, dus ik ging met ze aan de slag.

too faced, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders review, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders swatches, filter, illuminate, brighten, bronze, moon river, totally toasted, sunrise, finishing powder, sephora, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Sunrise – functie: brightening- vind ik vrij geel (dûh, hij is geel). Hij kan wel, vind ik, maar ik ben nog niet overtuigd.

too faced, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders review, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders swatches, filter, illuminate, brighten, bronze, moon river, totally toasted, sunrise, finishing powder, sephora, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Totally Toasted – functie: bronzing- is eigenlijk een soort subtiele all over bronzer. Ik kan deze wel waarderen! In de zomer kan hij zorgen voor een kleine fake tan.

too faced, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders review, Too Faced #TFnofilter Selfie Powders swatches, filter, illuminate, brighten, bronze, moon river, totally toasted, sunrise, finishing powder, sephora, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Voor Moon River – functie: illuminate – ben ik te licht, ben ik bang. Het is voor mij gewoon een matterende poeder (wel een mooie), maar ik zie vrijwel geen verschil in tint nadat ik dit poeder heb gebruikt. De ‘illuminating glow’ kan ik ook niet echt ontdekken.

Misschien klink ik nog niet heel enthousiast, maar ik ben toch niet ontevreden eigenlijk. Om goed het effect te kunnen laten zien heb ik de poeders hier over mijn hele gezicht gebruikt, maar dat hoeft natuurlijk niet: je kunt ze ook gedeeltelijk aanbrengen om bijvoorbeeld een soort van te shapen en met elkaar mengen voor een wat natuurlijker resultaat. Ik vind het leuke poeders om mee te spelen, maar zou het wel fijn vinden als ze deze poeders in een ‘licht’, ‘medium’, ‘dark’ versie (bijvoorbeeld) uit zouden brengen, zodat ze zo goed mogelijk bij ieders huidtint passen.

De Too Faced #TFnofilter Selfie Powders zijn bijvoorbeeld te koop bij Sephora voor $36.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties