logo
5 July 2015

When I met you in the summer

Gepost in mijn outfits

when i met you in the summer, maxi dress, maxi jurk, zwarte jurk, little black dress, isabel marant sandalen, zara sandalen, romeinse sandalen, zwarte sandalen, cheap monday, cheap monday oorbellen, zomeroutfit, outfit zwart, summer 2015, fashion is a party, fashion blogger, zara, statement earringswhen i met you in the summer, maxi dress, maxi jurk, zwarte jurk, little black dress, isabel marant sandalen, zara sandalen, romeinse sandalen, zwarte sandalen, cheap monday, cheap monday oorbellen, zomeroutfit, outfit zwart, summer 2015, fashion is a party, fashion blogger, zara, statement earringswhen i met you in the summer, maxi dress, maxi jurk, zwarte jurk, little black dress, isabel marant sandalen, zara sandalen, romeinse sandalen, zwarte sandalen, cheap monday, cheap monday oorbellen, zomeroutfit, outfit zwart, summer 2015, fashion is a party, fashion blogger, zara, statement earringswhen i met you in the summer, maxi dress, maxi jurk, zwarte jurk, little black dress, isabel marant sandalen, zara sandalen, romeinse sandalen, zwarte sandalen, cheap monday, cheap monday oorbellen, zomeroutfit, outfit zwart, summer 2015, fashion is a party, fashion blogger, zara, statement earringswhen i met you in the summer, maxi dress, maxi jurk, zwarte jurk, little black dress, isabel marant sandalen, zara sandalen, romeinse sandalen, zwarte sandalen, cheap monday, cheap monday oorbellen, zomeroutfit, outfit zwart, summer 2015, fashion is a party, fashion blogger, zara, statement earringswhen i met you in the summer, maxi dress, maxi jurk, zwarte jurk, little black dress, isabel marant sandalen, zara sandalen, romeinse sandalen, zwarte sandalen, cheap monday, cheap monday oorbellen, zomeroutfit, outfit zwart, summer 2015, fashion is a party, fashion blogger, zara, statement earrings

Het leven is opeens zo anders als het zo heet is als de afgelopen dagen. Herkennen jullie dat? Aan regen zijn we wel gewend. Van sneeuw deinzen we ook niet echt meer terug (al blijft ook dat toch wel een populair gespreksonderwerp in de winter) en kou hoort bij Nederland. Maar nu het zo extreem warm is, lijken we de hele dag alleen nog maar daarmee bezig te zijn: van je auto op het koelste plekje parkeren tot zo vroeg mogelijk -voor de hitte- opstaan, tot iets kouds eten als diner, tot drie keer per dag douchen tot de dieren van verkoeling voorzien… de hele dag lijkt in het teken te staan van omgaan met de warmte. Ik vind het wel wat hebben. Het is net alsof er een EK voetbal (of iets dergelijks) gaande is: iedereen praat erover en we zitten allemaal in spanning. Zouden we een warmterecord verbreken… ? Gaat het nog onweren… ?

Ik draag:

ZARA zwarte jurk (hier kun je een look alike vinden)
ZARA zwarte Romeinse sandalen (hier kun je look alikes vinden)
Cheap Monday statement oorbellen (hier kun je Cheap Monday vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties