logo
10 July 2015

Life is better in flip flops

Gepost in mijn outfits

Life is better in flip flops, flip flops, life is better in flip flops, sandalen, zwarte sandalen, kg by kurt geiger, & other stories, skinny jeans, colombiaanse blouse, colombiaans bloesje, witte blouse, sonsbeek park, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, bershka, boho, statement necklaceLife is better in flip flops, flip flops, life is better in flip flops, sandalen, zwarte sandalen, kg by kurt geiger, & other stories, skinny jeans, colombiaanse blouse, colombiaans bloesje, witte blouse, sonsbeek park, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, bershka, boho, statement necklaceLife is better in flip flops, flip flops, life is better in flip flops, sandalen, zwarte sandalen, kg by kurt geiger, & other stories, skinny jeans, colombiaanse blouse, colombiaans bloesje, witte blouse, sonsbeek park, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, bershka, boho, statement necklaceLife is better in flip flops, flip flops, life is better in flip flops, sandalen, zwarte sandalen, kg by kurt geiger, & other stories, skinny jeans, colombiaanse blouse, colombiaans bloesje, witte blouse, sonsbeek park, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, bershka, boho, statement necklaceLife is better in flip flops, flip flops, life is better in flip flops, sandalen, zwarte sandalen, kg by kurt geiger, & other stories, skinny jeans, colombiaanse blouse, colombiaans bloesje, witte blouse, sonsbeek park, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, bershka, boho, statement necklace

…maar omdat ik flip flops nooit zo fraai vind voor een outfitpost, houd ik het bij deze comfy sandalen, waarin het leven ook zeker meer dan prima is.

Dit Colombiaanse bloesje scoorde ik een paar jaar geleden op de vrijmarkt, volgens mij heb ik het al eens geschreven. Ik weet nog dat ik erover twijfelde, maar ik ben blij dat ik ‘m toch meegenomen heb. Ik merk namelijk dat ik zomerkleding steeds “moeilijker” begin te vinden (ik ben gewoon iets meer een truien- dan een topjesmeisjes), maar van dit blousje word ik blij.

Ik draag:

tweedehands handgemaakte witte blouse (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories donkergrijze jeans (kun je hier vinden)
KG by Kurt Geiger zwarte sandalen (hier kun je look alikes vinden)
Bershka zilverkleurige ketting (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties