logo
9 August 2015

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles

Gepost in beauty

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles, anastasia beverly hills oogschaduw, anastasia beverly hills eyeshadow, abh cosmetics, abh eyeshadow single, anastasia beverly hills eyeshadow palette, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles swatches, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw

Al regelmatig heb ik aandacht besteed aan de liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills, maar het merk heeft méér. Zo kwamen vorig najaar de Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles uit. Oogschaduws die ik er altijd super veelbelovend uit vond zien op mijn scherm. Nu heb ik er eindelijk zelf een aantal geprobeerd!

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles / Fashion is a partyAnastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles, anastasia beverly hills oogschaduw, anastasia beverly hills eyeshadow, abh cosmetics, abh eyeshadow single, anastasia beverly hills eyeshadow palette, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles swatches, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw

Ik koos voor een aantal summer 2015 kleuren (ik weet niet zeker of deze eruit gaan of permanent zijn) in combinatie met een aantal kleuren die al langer in het assortiment zitten. Het zijn willekeurige kleuren die ik mooi vond en dus niet per se bij elkaar vind passen. De kleuren die ik heb zijn (van links naar rechts, van boven naar beneden): Peach Sorbet, Surface of the Sun, Amber, Iridescent Purple, Cognac, Blushing, China Rose en Truffle Glitter.

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles, anastasia beverly hills oogschaduw, anastasia beverly hills eyeshadow, abh cosmetics, abh eyeshadow single, anastasia beverly hills eyeshadow palette, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles swatches, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw

Als je vier Eye Shadow Singles koopt krijg je korting (je betaalt $40 in plaats van $48), koop je er acht dan betaal je zelfs maar $70 in plaats van $96 en krijg je er daarnaast nog een palette bij om de eyeshadow pans in te doen. Dat laatste vind ik zelf super handig, maar heb je zelf bijvoorbeeld nog een niet volledig gevuld Z palette, dan kun je die natuurlijk ook gebruiken om je oogschaduws in te bewaren.

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles, anastasia beverly hills oogschaduw, anastasia beverly hills eyeshadow, abh cosmetics, abh eyeshadow single, anastasia beverly hills eyeshadow palette, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles swatches, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduwAnastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles, anastasia beverly hills oogschaduw, anastasia beverly hills eyeshadow, abh cosmetics, abh eyeshadow single, anastasia beverly hills eyeshadow palette, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles swatches, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw

De pans blijven door middel van een magneetje goed in het palette zitten. Door de opening aan de zijkant van elke pan wip je ze er gemakkelijk weer uit.

ABH oogschaduw is echt perfect. Goed gepigmenteerd, hele fijne textuur en prachtige kleuren en finishes. Ik ben helemaal blij met mijn Eye Shadow Singles en vind ze hun geld absoluut waard.

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles, anastasia beverly hills oogschaduw, anastasia beverly hills eyeshadow, abh cosmetics, abh eyeshadow single, anastasia beverly hills eyeshadow palette, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles swatches, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduwAnastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles, anastasia beverly hills oogschaduw, anastasia beverly hills eyeshadow, abh cosmetics, abh eyeshadow single, anastasia beverly hills eyeshadow palette, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles swatches, Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw

Helaas verzendt Anastasia Beverly Hills tijdelijk niet internationaal. Super jammer, maar ze communiceren dus dat dit tijdelijk is, dus dat hoop ik dan maar. De Eye Shadow Singles kosten $12 en zijn te koop in de ABH webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties