logo
7 August 2015

Babyblauw

Gepost in mijn outfits

Babyblauw, blauw, sweater, jeans, adidas stan smith, handtas, stijl van jo, tassenwebshop, gesponsorde post, skinny jeans, smokey eyes,  casual, fashion is a party, fashion blogger, blouse, arnhemBabyblauw, blauw, sweater, jeans, adidas stan smith, handtas, stijl van jo, tassenwebshop, gesponsorde post, skinny jeans, smokey eyes,  casual, fashion is a party, fashion blogger, blouse, arnhemBabyblauw, blauw, sweater, jeans, adidas stan smith, handtas, stijl van jo, tassenwebshop, gesponsorde post, skinny jeans, smokey eyes,  casual, fashion is a party, fashion blogger, blouse, arnhemBabyblauw, blauw, sweater, jeans, adidas stan smith, handtas, stijl van jo, tassenwebshop, gesponsorde post, skinny jeans, smokey eyes,  casual, fashion is a party, fashion blogger, blouse, arnhem

Bij de webshop van Jolien vond ik deze tas. Het was lastig kiezen tussen geel, rood, taupe of babyblauw, maar uiteindelijk besloot ik voor babyblauw te gaan. Een lichtblauwe tas zie je maar weinig en daarom vond ik het des te leuker hiervoor te kiezen.

Ik had gelijk het idee om de tas met andere grijze en blauwe tinten te combineren, voor een koele, “icy” look. Het werd uiteindelijk een jeans, de klassieke Stan Smiths en een grijze sweater die ik voor de verandering eens droeg met een blouse eronder. Dat doe ik eigenlijk nooit, maar vind ik best leuk staan. Bas was ook fan!

Als je een echt tassenmeisje bent, dan is de webshop Stijl van Jo vast iets voor jou. Je vindt er leuke tassen, maar daarnaast ook sieraden en kleding. Toch zijn het de tassen waar ik persoonlijk het liefst doorheen scroll; het is dat ik een klein tasje niet zo snel gebruik, anders had ik deze allang bemachtigd.

Heb jij babyblauw in je kast hangen? Of ben je meer van de warme tinten?


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties