logo
31 August 2015

Burberry Eye Colour Cream No. 114 Charcoal & No. 106 Pink Heather

Gepost in beauty

Burberry Eye Colour Cream No. 114 Charcoal & No. 106 Pink Heather, burberry eye colour cream, burberry oogschaduw, douglas, Burberry Eye Colour Cream swatches, Burberry Eye Colour Cream review, cream oogschaduw, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Nieuw van Burberry zijn de Burberry Eye Colour Cream oogschaduws. Acht tinten creamy oogschaduws, die een ‘smooth, undetectable, second-skin finish’ moeten geven. Ik probeerde twee kleuren: No. 114 Charcoal en No. 106 Pink Heather. De eerste is grijs, de tweede rood/bruin.

Ik had verwacht dat de oogschaduws een stuk meer ‘creamy’ zouden zijn. Ze voelen verrassend poederig aan. Poederig niet in de negatieve zin van het woord, maar in de zin van: ze voelen gewoon niet aan als creams. Al zit er verschil tussen beiden: Pink Heather vind ik nog wel enigszins creamy, Charcoal niet.

Burberry Eye Colour Cream No. 114 Charcoal & No. 106 Pink Heather, burberry eye colour cream, burberry oogschaduw, douglas, Burberry Eye Colour Cream swatches, Burberry Eye Colour Cream review, cream oogschaduw, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Zoals je ziet mogen de swatches er zijn. Charcoal vind ik niet zo bijzonder, maar op Pink Heather werd ik wel een beetje verliefd.

Helaas vond ik dat de oogschaduws op mijn ooglid en eenmaal geblend toch niet zo gepigmenteerd zijn als ik gehoopt had. Niet slecht, maar ze hadden van mij echt wel wat meer mogen knallen. Vooral Pink Heather komt niet helemaal tot zijn recht, vinden jullie ook niet?

Burberry Eye Colour Cream No. 114 Charcoal & No. 106 Pink Heather, burberry eye colour cream, burberry oogschaduw, douglas, Burberry Eye Colour Cream swatches, Burberry Eye Colour Cream review, cream oogschaduw, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Excuse de glitters in mijn wenkbrauwen by the way. Make-up is a party, zullen we maar zeggen ;-).

Burberry Eye Colour Cream No. 114 Charcoal & No. 106 Pink Heather, burberry eye colour cream, burberry oogschaduw, douglas, Burberry Eye Colour Cream swatches, Burberry Eye Colour Cream review, cream oogschaduw, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Het vlekkerige op bovenstaande foto mag je de Colour Cream niet aanrekenen. Dat lag eraan dat ik Bio Oil op mijn huid had gebruikt, waardoor de oogschaduw wat ging ‘glijden’.

Al met al vind ik ze – zeker gezien hun prijs – niet bijzonder genoeg. Wel wil ik nog even de verpakkingen van Burberry een duim omhoog geven: de kartonnen doosjes en de degelijke, glazen potjes met de iconische Burberry print op de deksel geven me echt een luxe gevoel. Maar ja: het is wel zo fijn als het product van binnen net zo fijn is als van buiten natuurlijk.

Burberry Eye Colour Cream kost €31,- per stuk bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties