logo
5 August 2015

Catrice herfst/winter 2015

Gepost in beauty

Catrice herfst/winter 2015, catrice, catrice assortimentsupdate, catrice herfst/winter 2015, catrice chocolate palette, catrice matte blush, catrice highlighter, catrice concealer, catrice oogschaduwpalette, catrice contourpalette, catrice 2015, catrice liquid lipstick, beautyblog,  catrice review, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind het altijd weer een beauty hoogtepuntje wanneer essence en Catrice hun vaste assortiment updaten. Er komen dan heel veel nieuwe budgetvriendelijke en veelal ook innovatieve producten in één keer Kruidvat binnen en daar word ík in ieder geval lekker hebberig van. Jullie ook?

De herfst-/wintercollectie van essence heb ik nog niet gezien, maar die van Catrice vond ik afgelopen weekend al wél in de Kruidvat schappen. Ik nam een aantal producten mee om te proberen, waaronder het nieuwe oogschaduwpalette, twee blushes, lipsticks en zelfs een contourpalette. Ik heb er zoveel zin in om alles aan jullie te laten zien! To be continued.

Heb jij al iets gescoord uit de Catrice herfst/winter 2015 collectie?

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties