logo
14 August 2015

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick What-A-Melon

Gepost in beauty

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick What-A-Melon, catrice shine appeal fluid lipstick review, catrice shine appeal fluid lipstick swatches, catrice fall/winter 2015, catrice fluid lipstick, catrice lipgloss, watermelon lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Eén van de nieuwe producten in het Catrice herfst/winter 2015 assortiment is de Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick. Liquid/fluid lipstick zien we steeds meer en jullie weten hoe dol ik ben op die van Anastasia Beverly Hills, toch? Zou Catrice nu dan voor een toegankelijke/beter betaalbare versie zorgen?

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick What-A-Melon, catrice shine appeal fluid lipstick review, catrice shine appeal fluid lipstick swatches, catrice fall/winter 2015, catrice fluid lipstick, catrice lipgloss, watermelon lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Nou, nee. Leuk dat Catrice dit fluid lipstick noemt, maar ik vind het meer… lipgloss. Het ís gewoon lipgloss. Ik snap op basis waarvan we dit lipstick moeten noemen. De lipstick droogt niet op, maar blijft glossy. Ook de kleur is niet zo intens als we van liquid lipstick gewend zijn: ik moest behoorlijk wat aanbrengen om deze hoeveelheid kleur te realiseren.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick What-A-Melon, catrice shine appeal fluid lipstick review, catrice shine appeal fluid lipstick swatches, catrice fall/winter 2015, catrice fluid lipstick, catrice lipgloss, watermelon lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Blijkbaar was dit ook Catrice’ bedoeling, want op de site lees ik: “…de pure kleur van een lipstick gecombineerd met de maximale glans van een gloss”.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick What-A-Melon, catrice shine appeal fluid lipstick review, catrice shine appeal fluid lipstick swatches, catrice fall/winter 2015, catrice fluid lipstick, catrice lipgloss, watermelon lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Best een leuk ding hoor, What-A-Melon, maar als je fluid lipstick verwacht zoals andere merken ‘m maken (wat ik dus eigenlijk wel deed), dan kun je ‘m beter laten liggen. En als je niet van gloss houdt ook. Niet echt onderscheidend. Jammer.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick What-A-Melon kost €3,99 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties