logo
3 August 2015

Heat proof

Gepost in mijn outfits

maxi jurk, maxi dress, cos sandalen, cos, houten sandalen, rode sandalen, topshop, jurk die doorschijnt, zomeroutfit, rode lipstick, fashion is a party, fashion blogger, grijze jurkmaxi jurk, maxi dress, cos sandalen, cos, houten sandalen, rode sandalen, topshop, jurk die doorschijnt, zomeroutfit, rode lipstick, fashion is a party, fashion blogger, grijze jurk

Eerder schreef ik al dat ik een maxi dress heerlijk vind bij heel warm weer. Zeker als ik ergens heen moet en niet al te bloot voor de dag wil komen. Helaas had deze jurk er wat dat laatste betreft me er een beetje ingeluisd… hij bleek nogal door te schijnen. Lekker verraderlijk is dat: doordat de jurk redelijk donkergrijs is zie je dat helemaal niet als je voor de spiegel staat, maar wel als er veel (dag)licht op je schijnt. Vandaar ook het bescheiden aantal foto’s dit keer: de rest was too embarrassing.

Now tell me: wat draag je onder een jurk als deze wanneer hij doorschijnt? Ik wist het écht niet: alles wat je eronder draagt zie je zitten en is niet echt flatterend. Hopelijk hebben jullie wat inspiratie voor me!

Ik draag:

TOPSHOP grijze maxi jurk (hier kun je een look alike vinden)
COS rode sandalen met houten hak (hier kun je look alikes vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties