logo
4 August 2015

essie Sunset Sneaks

Gepost in beauty

essie nagellak, essie surf's up collectie, essie sunset sneaks, koraal nagellak, rode nagellak, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, nails of the day, essie surf's up swatches, essie surf's up review, essie summer 2015

essie Sunset Sneaks behoort – net als Private Weekend– tot de essie Surf’s Up collectie voor zomer 2015. Deze collectie helpt me herinneren aan hoe fijn essie nagellak is: Private Weekend was niet mijn favoriet, maar de rest zijn echt aanraders.

Sunset Sneaks is bijvoorbeeld een heerlijk zomerse koraal-/roodtint die goed dekt en ook nog eens als een kei blijft zitten. Ja, er zijn kleuren die meer bijzonder zijn dan deze, maar ik vind dit persoonlijk een heerlijk go to lakje voor als je niet heel veel tijd hebt om je nagels te lakken en/of na te denken over welke lak het moet worden: deze is “altijd goed”.

essie nagellak kost kost €9,99. Je shopt Sunset Sneaks bijvoorbeeld hier.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties