logo
16 August 2015

Fall wishlist

Gepost in fashion

fall wishlist, asos, suede western boots, suede dress, boucle jacket, cardigan, pointed ankle boots, faux fur coat, black ankle boots, western ankle boots, asos white, oversized knit, knit wear, fashion is a party, fashion blogger

Oh, wat zou een copy/paste knop van mijn beeldscherm naar mijn garderobe soms toch heerlijk zijn. Gisteren vergat ik, eenmaal op ASOS beland, totaal de tijd, terwijl ik me aan het vergapen was aan vesten, jassen, laarzen en ander herfstspul. Dit zijn de items die hoog op de wishlist staan.

Je shopt ze hier (van links naar rechts, van boven naar beneden): 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6/ 7 / 8 / 9

Vijf van de negen items zijn al ‘low in stock’ in mijn maat. Uh oh.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties