logo
27 August 2015

Flowerpower

Gepost in mijn outfits

flowerpower, cos schoenen, cos, monki, destroyed cropped boyfriend jeans, destroyed jeans, floral tee, t-shirt bloemenprint, tom ford zonnebril, on your face, designerzonnebril, primark, beautyblog, fashioni is a party, fashion bloggerflowerpower, cos schoenen, cos, monki, destroyed cropped boyfriend jeans, destroyed jeans, floral tee, t-shirt bloemenprint, tom ford zonnebril, on your face, designerzonnebril, primark, beautyblog, fashioni is a party, fashion bloggerflowerpower, cos schoenen, cos, monki, destroyed cropped boyfriend jeans, destroyed jeans, floral tee, t-shirt bloemenprint, tom ford zonnebril, on your face, designerzonnebril, primark, beautyblog, fashioni is a party, fashion bloggerflowerpower, cos schoenen, cos, monki, destroyed cropped boyfriend jeans, destroyed jeans, floral tee, t-shirt bloemenprint, tom ford zonnebril, on your face, designerzonnebril, primark, beautyblog, fashioni is a party, fashion blogger

Je ziet het: het zit er nog steeds wel een beetje in om gek te doen. Schoenen als klompen, haar op ontploft en lippenstift in tintje fout. En dan morgen weer gewoon op mainstream All Stars. Heerlijk.

Primark t-shirt met bloemenprint (hier kun je een look alike vinden)
Monki cropped boyriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
Tom Ford via On Your Face zonnebril (kun je hier vinden)
COS rode sandalen met houten hak


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties