logo
10 August 2015

All colors of the world

Gepost in mijn outfits

All colors of the world, & other stories, & other stories jurkje, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, sonsbeek arnhem, zomerjurkje, slippers, krullen, hoogzomer, zomeroutfitAll colors of the world, & other stories, & other stories jurkje, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, sonsbeek arnhem, zomerjurkje, slippers, krullen, hoogzomer, zomeroutfitAll colors of the world, & other stories, & other stories jurkje, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, sonsbeek arnhem, zomerjurkje, slippers, krullen, hoogzomer, zomeroutfitAll colors of the world, & other stories, & other stories jurkje, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, sonsbeek arnhem, zomerjurkje, slippers, krullen, hoogzomer, zomeroutfitAll colors of the world, & other stories, & other stories jurkje, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, h&m trend, sonsbeek arnhem, zomerjurkje, slippers, krullen, hoogzomer, zomeroutfit

Kleding met alle kleuren van de regenboog hebben een enorme aantrekkingskracht op mij, zo ook dit jurkje. Perfect voor überzomerse dagen, waarop slechts een jurkje meer dan genoeg is.

Ik draag:

& Other Stories jurkje (hier kun je & Other Stories jurkjes vinden)
H&M Trend rode slippers (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties