logo
21 August 2015

Knotted pony

Gepost in beauty

knotted pony, hair tutorial, haartutorial, fashion is a party, fashion blogger, ponytail, simpele haartutorial, snelle haartutorial, paardenstaart, lage staart, say yes

Ik ben regelmatig op zoek naar toffe haartutorials die niet te ingewikkeld zijn en vooral: snel klaar (want ik ben nogal ongeduldig). Vooral voor de dagen dat ik eigenlijk mijn haren moet wassen, maar shampoo, conditioner en de föhn net even te veel tijd kost voor dat moment en ik het nog wat uitstel.

Nu heb ik weer een tof en super simpel kapsel gevonden: deze knotted pony! Ik ga ‘m as we speak proberen en vandaag weer filmen voor VERSUS A, dus als je me daar volgt dan zul je het resultaat daar binnenkort in een video voorbij zien komen (tenzij ik er one big mess van maak natuurlijk). Daarnaast zal ik Vera wel even lief aankijken vandaag en vragen of ze een foto maakt van het resultaat.

Wat is jouw favoriete snelle, toffe, makkelijke hair do?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties