logo
12 August 2015

Make-up kwasten wassen met LUSH Parsley Porridge

Gepost in beauty

Kwasten wassen met LUSH Parsley Porridge, LUSH Parsley Porridge, LUSH zeep, kwasten wassen met lush zeep, LUSH Parsley Porridge review, kwasten wassen, make-up kwasten wassen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Laatst las ik een super interessante tip: het wassen van make-up kwasten met LUSH zeep. Waarom was ik daar niet zélf opgekomen?! Toen ik het las vond ik het gelijk heel logisch: LUSH zeep reindigt zonder uit te drogen. Als het goed werkt voor de huid, waarom dan niet voor kwastenhaar? Nou ja, misschien klopt deze beredenering ook wel van geen kant, maar in ieder geval vond ik het de moeite waard het uit te proberen.

In het artikel wat ik las was de zeep Parsley Porridge gebruikt, vanwege zijn antibacteriële werking (door de tea tree olie die de zeep bevat). Ik besloot ook voor Parsley Porridge te gaan, om dezelfde reden. Mijn huid is weer erg onrustig de laatste tijd en ik probeer dit mede zoveel mogelijk te beperken door mijn kwasten vaker te wassen en nu dus ook met een antibacteriële zeep.

Kwasten wassen met LUSH Parsley Porridge, LUSH Parsley Porridge, LUSH zeep, kwasten wassen met lush zeep, LUSH Parsley Porridge review, kwasten wassen, make-up kwasten wassen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Naast tea tree zit er bijvoorbeeld peterselie en havermout in de zeep. Klinkt gezond hè? De zeep ruikt ook echt flink kruidig. Ik vind het geen heel lekkere geur, maar ook niet storend. Dat heb ik vaker met LUSH geuren. Ook al vind ik sommige niet heel lekker, op de één of andere manier waardeer ik ze dan toch omdat het echt natuurlijke geuren zijn. Die gaan me minder snel tegenstaan.

Kwasten wassen met LUSH Parsley Porridge, LUSH Parsley Porridge, LUSH zeep, kwasten wassen met lush zeep, LUSH Parsley Porridge review, kwasten wassen, make-up kwasten wassen, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik heb het dus gedaan: mijn kwasten gewassen met LUSH Parsley Porridge. Als je het mij vraagt, werkt het als een trein. Ik ben positief verrast. Mijn kwasten waren nog nooit zo snel schoon en ik heb het idee dat ze niet erg onder een wasbeurt lijden. Ik blijf Parsley Porridge voorlopig gebruiken om mijn kwasten te reinigen en ik raad je zeker aan het ook eens te proberen!

Je koopt Parsley Porridge voor €6,85 per 100 gram bij LUSH.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties