logo
11 August 2015

Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine Tropical #557

Gepost in beauty

Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine Tropical #557, Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine, miss sporty lasting colour gel shine nagellak, gele nagellak, gelnagellak, miss sporty gelnagellak, Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Gelnagellak vliegt je op dit moment om de oren. Eerlijk gezegd heb ik er zelf niet zoveel mee, maar het was te verwachten dat merk na merk elkaar opvolgt met een gellijn. Zo ook Miss Sporty: hun Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine collectie bestaat uit maar liefst 33 kleuren, waarvan er acht nieuw zijn. Nummer ‘557’ is er daar één van.

De nagellak heeft naast een nummer ook een naam (Tropical), maar deze staat helaas niet op het flesje gedrukt. Dat vind ik jammer, verder word ik uiteraard erg blij van gele nagels. Tropical is een bijzondere, diepe, gele kleur, die me doet denken aan zonsondergang.

Op deze foto draag ik drie laagjes. Met twee red je het ook wel, maar drie geeft een net wat intenser resultaat. De nagellak blijft prima zitten, maar niet meer dan gemiddeld (daarom heb ik dus niet zoveel met gelnagellak, ik vind het vooral gebakken lucht).

Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine Tropical #557 kost €2,49 en kan vanaf elk moment te koop zijn bij bijvoorbeeld bol.com.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties