logo
19 August 2015

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation Light

Gepost in beauty

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation Light, miss sporty foundation, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation review, miss sporty bol.com, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation swatches, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, foundation review, budget foundation

De Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation is een foundation die de hele dag zou blijven zitten, de huid laat ademen en uiteraard voor een matte finish zorgt. Voor mij zijn dat eigenlijk de aspecten aan foundation die ik minder belangrijk vind: houdbaarheid kun je bijvoorbeeld goed rekken door een foundation af te poederen en voor een matte finish is poeder ook een uitkomst. Ik let bij het uitzoeken van een foundation vooral op dekking. Omdat de naam van deze foundation daar niet veel over zegt, was ik heel benieuwd hoe de dekking van dit “product” (te veel het woord ‘foundation’ in één alinea) uit zou pakken.

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation Light, miss sporty foundation, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation review, miss sporty bol.com, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation swatches, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, foundation review, budget foundation

De kleur die ik heb is 002 Light. Er is nog één lichtere variant -001- en die zal beter bij mijn huidskleur passen. Toch vind ik 002 ook nog wel kunnen.

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation Light, miss sporty foundation, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation review, miss sporty bol.com, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation swatches, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, foundation review, budget foundation

Mijn huid is op dit moment niet al te best, maar daardoor kunnen jullie des te beter het verschil tussen ‘voor’ en ‘na’ zien, als het goed is.

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation Light, miss sporty foundation, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation review, miss sporty bol.com, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation swatches, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, foundation review, budget foundation

De Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation Light dekt best goed, maar ik zou nog wel echt een concealer gebruiken op mijn onzuiverheden en onder mijn ogen.

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation Light, miss sporty foundation, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation review, miss sporty bol.com, Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation swatches, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, foundation review, budget foundation

Verder kan ik er niet zoveel over zeggen: ik vind dit een prima budget foundation en ik vind het fijn dat de lichtste kleur niet te donker zal zijn voor mij (aangezien de één na lichtste kleur ook nog niet echt misstaat). Over de houdbaarheid, textuur en andere aspecten heb ik niet zoveel bijzonders te melden. Ik vind dit product niet heel goed, maar zeker ook niet slecht.

Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation is bijvoorbeeld te koop bij bol.com. Heb jij ‘m al eens geprobeerd?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties