logo
17 August 2015

MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow

Gepost in beauty

MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow, mua kruidvat, mua nederland, make up academy, MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow review, mua festival look, bronzer, mosaic bronzer, MUA Mosaic Bronzer, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

MUA’s Mosaic Bronzers zijn een lust voor het oog. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind zo’n patroontje over het algemeen tenminste een stuk aantrekkelijker dan een egale poeder. Echter, uiteindelijk is het natuurlijk toch het resultaat/effect van het product dat telt. Bij dezen mijn mening daarover!

MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow, mua kruidvat, mua nederland, make up academy, MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow review, mua festival look, bronzer, mosaic bronzer, MUA Mosaic Bronzer, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

De afgelopen tijd heb ik best wat bronzers getest en ik moet zeggen dat ik ze allemaal vrij vergelijkbaar vond (een uitzondering daar gelaten): ze zijn bruin en warm van ondertoon. De één heeft misschien iets meer een shimmer, de ander is misschien iets donkerder, maar ik vond ze allemaal weinig onderscheidend ten opzichte van elkaar.

MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow, mua kruidvat, mua nederland, make up academy, MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow review, mua festival look, bronzer, mosaic bronzer, MUA Mosaic Bronzer, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Bij deze MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow ligt dat wat anders. De tint van deze bronzer gaat namelijk niet zozeer richting “oranje”, maar meer richting “plum”. Begrijpen jullie dan wat ik bedoel? De bronzer heeft een wat roze ondertoon. Als je goed kijkt naar de verschillende kleuren in de bronzer, dan kun je eigenlijk ook al wel zien dat roze overheerst. Daarmee vind ik dat deze bronzer ook bijna als blush te gebruiken is.

MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow, mua kruidvat, mua nederland, make up academy, MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow review, mua festival look, bronzer, mosaic bronzer, MUA Mosaic Bronzer, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Kunnen jullie het verschil tussen de voor- en nafoto zien. Als je naar mijn voorhoofd kijkt, dan moet het wel lukken ;-).

MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow, mua kruidvat, mua nederland, make up academy, MUA Mosaic Bronzer Powder Sunkissed Glow review, mua festival look, bronzer, mosaic bronzer, MUA Mosaic Bronzer, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Ik moet nog een beetje aan de tint wennen, maar ik vind het in ieder geval fijn dat deze bronzer echt anders is dan de bronzers die ik al heb: aan tien bijna dezelfde bruine poedertjes heb je immers niet bijzonder veel. Mocht je een bronzer snel te oranje vinden, dan kan Sunkissed Glow je wellicht blij maken.

MUA is te koop bij Kruidvat (€3,99) en via hun webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties