logo
29 August 2015

MUA Poptastic Palette

Gepost in beauty

MUA Poptastic Palette, MUA, MUA poptastic palette review, mua eyeshadow palette swatches, mua eyshadow palette, budgetvriendelijk, kleurrijk oogschaduw palette, mua nederland, mua kruidvat, blauwe oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Over de oogschaduwpaletten van MUA heb ik veel goeds gehoord. Bovendien zijn ze ook nog eens heel vriendelijk geprijsd. Ik was dan ook heel enthousiast om zelf eens één van de MUA oogschaduwpaletten te proberen. Het werd het MUA Poptastic Palette, met echte knalkleuren.

MUA Poptastic Palette, MUA, MUA poptastic palette review, mua eyeshadow palette swatches, mua eyshadow palette, budgetvriendelijk, kleurrijk oogschaduw palette, mua nederland, mua kruidvat, blauwe oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

De pigmentatie verschilt een beetje tussen de verschillende oogschaduws, maar van de meesten word ik blij. Aan de swatches zie je al wel welke écht van de huid af knallen en welke een beetje fletser zijn.

MUA Poptastic Palette, MUA, MUA poptastic palette review, mua eyeshadow palette swatches, mua eyshadow palette, budgetvriendelijk, kleurrijk oogschaduw palette, mua nederland, mua kruidvat, blauwe oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Wat mij opviel in het gebruik is dat er maar liefst zes groen-/blauwtinten in het palette zitten, wat ik vrij veel vind. Blauw is toch altijd een beetje tricky op de ogen en over het algemeen niet een kleur die je heel veel gebruikt, daarom had ik één of twee tinten wel genoeg gevonden. In plaats van de overige blauw-/groentinten had ik liever een bijvoorbeeld wat donkerrode tint gezien, om diepte mee te creëren.

MUA Poptastic Palette, MUA, MUA poptastic palette review, mua eyeshadow palette swatches, mua eyshadow palette, budgetvriendelijk, kleurrijk oogschaduw palette, mua nederland, mua kruidvat, blauwe oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Mijn favorieten zijn kleur drie, vier en vijf. Die vind ik niet zo standaard en de pigmentatie is heel goed.

MUA Poptastic Palette, MUA, MUA poptastic palette review, mua eyeshadow palette swatches, mua eyshadow palette, budgetvriendelijk, kleurrijk oogschaduw palette, mua nederland, mua kruidvat, blauwe oogschaduw, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

Het MUA Poptastic Palette kost €5,99 en is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen, hier in de Kruidvat webshop en via muastore.co.uk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties