logo
22 August 2015

Sneaky

Gepost in mijn outfits

Sneaky, sneakers, nike sneakers, nike runner tanjun, grijze nikes, grijze nike sneakers, nike vanharen, & other stories, maxi rok, maxirok, grijze maxi rok, gele blouse, gele top, zijden top, zijden blouse, fashion is a party, fashion blogger, sneakers onder een rok, arnhem, blauwe eyelinerSneaky, sneakers, nike sneakers, nike runner tanjun, grijze nikes, grijze nike sneakers, nike vanharen, & other stories, maxi rok, maxirok, grijze maxi rok, gele blouse, gele top, zijden top, zijden blouse, fashion is a party, fashion blogger, sneakers onder een rok, arnhem, blauwe eyelinerSneaky, sneakers, nike sneakers, nike runner tanjun, grijze nikes, grijze nike sneakers, nike vanharen, & other stories, maxi rok, maxirok, grijze maxi rok, gele blouse, gele top, zijden top, zijden blouse, fashion is a party, fashion blogger, sneakers onder een rok, arnhem, blauwe eyelinerSneaky, sneakers, nike sneakers, nike runner tanjun, grijze nikes, grijze nike sneakers, nike vanharen, & other stories, maxi rok, maxirok, grijze maxi rok, gele blouse, gele top, zijden top, zijden blouse, fashion is a party, fashion blogger, sneakers onder een rok, arnhem, blauwe eyelinerSneaky, sneakers, nike sneakers, nike runner tanjun, grijze nikes, grijze nike sneakers, nike vanharen, & other stories, maxi rok, maxirok, grijze maxi rok, gele blouse, gele top, zijden top, zijden blouse, fashion is a party, fashion blogger, sneakers onder een rok, arnhem, blauwe eyelinerSneaky, sneakers, nike sneakers, nike runner tanjun, grijze nikes, grijze nike sneakers, nike vanharen, & other stories, maxi rok, maxirok, grijze maxi rok, gele blouse, gele top, zijden top, zijden blouse, fashion is a party, fashion blogger, sneakers onder een rok, arnhem, blauwe eyeliner

Call me crazy, maar ik kan dus echt een momentje van intense vreugde beleven als mijn sneakers precies dezelfde kleur blijken als mijn rok. Je zou het misschien niet verwachten, maar deze Nikes komen van vanHaren! Leuk hè?

Ik draag:

& Other Stories gele zijden blouse (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories grijze lange rok (hier kun je een look alike vinden)
Nike Runner Tanjun via vanHaren sneakers (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties