logo
1 August 2015

Outfit recap juli

Gepost in mijn outfits

Outfit recap juli / Fashion is a partyOutfit recap juli / Fashion is a partyOutfit recap juli / Fashion is a partyOutfit recap juli / Fashion is a partyOutfit recap juli / Fashion is a partyOutfit recap juli / Fashion is a partyOutfit recap juli / Fashion is a partyOutfit recap juli / Fashion is a party

Woaah, we zijn alweer bijna op de helft van de zomer! Ik hoop dat de tweede helft niet al te snel gaat, want ik ben nog helemaal niet toe aan de herfst en klaar voor hittegolf nummer twee. Maar eerst staat er vandaag een dagje wellness op de planning, dat ik van Bas kreeg voor ons vijfenhalf jaar samen zijn. Ik ben benieuwd!

Ohja, voordat ik het vergeet: de één na laatste outfit is zeker mijn favoriet van deze outfit recap. Die van jullie?

P.S. Klik op de foto’s voor de originele outfitpost!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties