logo
28 August 2015

Parijs 2015

Gepost in overig

parijs 2015, fashion is a party, sephora, citytrip parijs, parijs regen, sephora parijs, ladurée parijs, kiko milano parijs, louboutin nagellak, louboutin winkel, fashion is a party instagram

Gisteren heb ik samen met Bas even een flash trip naar Parijs gedaan: we vertrokken ‘s nachts en kwamen ‘s nachts weer thuis (maar dan dus één dag later). Lekker slopend, maar wel heel erg leuk en ook een beetje gek: dat je gewoon één dagje “op vakantie” kunt. Voor iemand waaraan op vakantie gaan niet zo heel erg besteed is, is zo’n dagje perfect. Al zou een langere (uitrust)vakantie ook wel eens fijn zijn, maar dat terzijde.

We hadden ontzettend slecht weer: de hele dag heeft het hard geregend. Echter, dat mocht de pret niet drukken. We proefden voor het eerst macarons bij Ladurée, ik bezocht eindelijk weer eens Sephora én we zochten ons een slag in de rondte naar een tikje verdekt opgestelde Louboutin winkel, omdat ik al tijden heel graag het meest overpricete lakje wil dat er bestaat.

Als je bewegend beeld wilt zien van een deel van dit alles, volg dan zeker VERSUS A: volgende week vrijdag is er weer een nieuwe vlog met o.a. dus onze avonturen in de stad van de liefde.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties