logo
15 August 2015

Time for change

Gepost in mijn outfits

maxi jurk, gestreepte jurk, mango jurk, outfit, nike roshe run, nike roshe run palm tree, palmboomprint, nike roshe run, maxi dress, mango premium, ray ban, ray ban mirror aviator, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, zomeroutfitmaxi jurk, gestreepte jurk, mango jurk, outfit, nike roshe run, nike roshe run palm tree, palmboomprint, nike roshe run, maxi dress, mango premium, ray ban, ray ban mirror aviator, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, zomeroutfitmaxi jurk, gestreepte jurk, mango jurk, outfit, nike roshe run, nike roshe run palm tree, palmboomprint, nike roshe run, maxi dress, mango premium, ray ban, ray ban mirror aviator, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, zomeroutfitmaxi jurk, gestreepte jurk, mango jurk, outfit, nike roshe run, nike roshe run palm tree, palmboomprint, nike roshe run, maxi dress, mango premium, ray ban, ray ban mirror aviator, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, zomeroutfit

Mijn Roshe Runs met palmboomprint stonden al de hele zomer onaangeroerd in het rek… time for change.

Ik draag:

Mango Premium gestreepte maxi jurk (kun je hier vinden)
Nike Roshe Run Palm Trees sneakers (hier kun je Nike sneakers vinden)
Ray-Ban Mirror Aviator Blue (kun je hier vinden)

Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties