logo
8 August 2015

Real Techniques Collector’s Edition Eyelining Set

Gepost in beauty

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set, real technique's, real technique's eyelining set, Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, eyeliner, eyeliner kwastje, eyelinerkwastje, cream eyeliner, smudge brush, wenkbrauwkwastje, real technique's kwasten, the make up spot

Een paar weken geleden schreef ik er al over: de nieuwe kwastenset van Real Techniques, speciaal voor het zetten van eyeliner(s). Inmiddels heb ik de Real Techniques Collector’s Edition Eyelining Set ook daadwerkelijk in huis en getest, dus bij dezen een vervolgpost!

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set, real technique's, real technique's eyelining set, Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, eyeliner, eyeliner kwastje, eyelinerkwastje, cream eyeliner, smudge brush, wenkbrauwkwastje, real technique's kwasten, the make up spot

Terwijl ik ze aan het proberen was, vroeg ik me af: waarom eigenlijk víer kwastjes voor één en hetzelfde? Je zou zeggen dat één eyelinerkwastje toch genoeg moet zijn en dat er in ieder geval maar één eyelinerkwastje is die je het fijnste vindt? Naast fijne marketing zit er toch ook een beauty gedachte achter de keuze om vier kwastjes uit te brengen voor dezelfde functie: elk kwastje is bedoeld voor een ander type eyeliner. Zo is volgens Real Techniques de Eyeliner brush bedoeld voor eyeliner (en wenkbrauwen) in het algemeen en met name handig voor beginners, de Precision Liner brush is voor een ‘very sharp line’, de Smudge Brush is eigenlijk niet voor eyeliner, maar meer voor het creëeren van een smokey effect met poeder, en dan heb je nog de Pointed Liner brush die voor zowel dikkere als dunnere lijnen gebruikt kan worden en het ook goed doet als lipkwastje.

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set, real technique's, real technique's eyelining set, Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, eyeliner, eyeliner kwastje, eyelinerkwastje, cream eyeliner, smudge brush, wenkbrauwkwastje, real technique's kwasten, the make up spot

Ik vind het alle vier fijne kwastjes om te hebben, maar niet allemaal voor het gebruik van (cream) eyeliner. De Eyeliner brush gebruik ik het liefste voor mijn wenkbrauwen, ik kan me voorstellen dat de Pointed Liner brush inderdaad fijn is voor de lippen (dat heb ik nog niet geprobeerd, voor eyeliner vond ik ‘m ietwat lomp) en de Smudge brush vind ik een ideaal kwastje om mee te smudgen. Dan blijft de Precision Liner over en dát is dan ook het kwastje dat ik het fijnste vind werken voor het zetten van een cream eyeliner. Om de reden – de naam zegt het al- dat ik ‘m het meest precies vind.

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set, real technique's, real technique's eyelining set, Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, eyeliner, eyeliner kwastje, eyelinerkwastje, cream eyeliner, smudge brush, wenkbrauwkwastje, real technique's kwasten, the make up spot

Ik heb dus met alle drie de eyelinerkwastjes geprobeerd eyeliners te tekenen, maar uiteindelijk kwam ik altijd weer bij de Precision Liner brush uit om ‘m af te maken.

Ohja, voor ik het vergeet: naast de vier kwastjes zit er ook nog een ‘brush pouch’ in de set. Maar die zou ik toch niet gebruiken en ik vind ‘m ook echt niet mooi, dus die heb ik eerlijk gezegd gelijk weggegooid.

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set, real technique's, real technique's eyelining set, Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, eyeliner, eyeliner kwastje, eyelinerkwastje, cream eyeliner, smudge brush, wenkbrauwkwastje, real technique's kwasten, the make up spot

Ja, al met al zou ik deze set wel aanraden. Er zitten best originele kwastjes in (weer eens wat anders dan de zoveelste kabuki…), die bovendien multifunctioneel zijn en die je nog verrassend veel zou kunnen gaan gebruiken. Die van mij worden in ieder geval niet verwaarloosd!

De Real Techniques Collector’s Edition Eyelining Set is bijvoorbeeld hier te koop.

P.S. Dan nog even iets heel anders: er staat een nieuwe behind the blog online.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties