logo
20 August 2015

The Body Shop Secrets of the World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream en African Ximenia Softening Body Scrub

Gepost in beauty

The Body Shop Secrets of the World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream en African Ximenia Softening Body Scrub / Fashion is a party

Vanaf deze week verkrijgbaar bij The Body Shop: de Secrets of the World lijn. De producten zijn bedoeld om van je badkamer een echte wellness-room te maken en ik moet zeggen: de sfeer van deze producten roept zeker aan alle kanten ‘wellness’ bij me op. De potten voelen luxe, “zwaar” en professioneel aan.

The Body Shop Secrets of the World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream en African Ximenia Softening Body Scrub / Fashion is a party

Ik heb de The Body Shop Secrets of the World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream en de African Ximenia Softening Body Scrub. Mijn favoriet is zeker de laatste. De textuur van de body scrub vind ik heerlijk, evenals de geur. Hij doet mij denken aan de Nivea In-Shower Bodylotion: de scrub voelt meer als een bodylotion met een heel lichte scrub. Heel verzorgend. I love it.

Van de Body Cream word ik wat minder blij. De textuur is heerlijk en vergelijkbaar met de body butters van The Body Shop waar ik zo’n fan van ben. Echter, de geur ging me al vrij snel tegen staan. Ik vind ‘m wat ‘weeïg’. Snappen jullie dan enigszins wat ik bedoel?

The Body Shop Secrets of the World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream en African Ximenia Softening Body Scrub / Fashion is a party

Ik wil nog even benadrukken dat dit echt flinke potten zijn met hele voedende producten, waardoor ik ze zuinig in gebruik vind. Dat de potten vrij groot zijn vind ik wel wat lastig voor in de douche (ze passen niet goed in mijn mandjes), maar esthetisch mooi en natuurlijk relatief voordelig.

The Body Shop Secrets of the World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream en African Ximenia Softening Body Scrub / Fashion is a party

In de Secrets of the World collectie zitten nog veel meer producten. Massage Oil, Body Clay… Ook zijn er nog meer verschillende geuren: ‘Dead Sea Salt’, ‘Morroccan Rhassoul’ en ‘Hawaiian Kukui’ bijvoorbeeld.

De African Ximenia Scrub kost €21,- en de Japanese Camellia Cream €26,-. In beide producten zit 350 ml.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties