logo
30 August 2015

Summer suit

Gepost in mijn outfits

summer suit, weekday, aztec print, summer outfit, zomeroutfit, adidas stan smith, adidas stan smith outfit, arnhem, fashion blogger, rimmel provocalips, sneakers, fashion is a party, jumpsummer suit, weekday, aztec print, summer outfit, zomeroutfit, adidas stan smith, adidas stan smith outfit, arnhem, fashion blogger, rimmel provocalips, sneakers, fashion is a party, jumpsummer suit, weekday, aztec print, summer outfit, zomeroutfit, adidas stan smith, adidas stan smith outfit, arnhem, fashion blogger, rimmel provocalips, sneakers, fashion is a party, jumpsummer suit, weekday, aztec print, summer outfit, zomeroutfit, adidas stan smith, adidas stan smith outfit, arnhem, fashion blogger, rimmel provocalips, sneakers, fashion is a party, jump

Ik kan me goed voorstellen dat dit pakje je doet denken aan een pyjama en dat je er niet echt warm van wordt, maar ik vind ‘m heerlijk. Hij zit super comfortabel, is lekker zomers en ik vind het gewoon leuk dat het een pakje is. Enige nadeel: je moet strijken tot je een ons weegt.

Ik draag:

Weekday pakje met aztec print (hier kun je een look alike vinden)
adidas Stan Smith sneakers (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties