logo
2 August 2015

Zonnebrillen sale

Gepost in fashion

sale zonnebrillen, zonnebrillen sale, asos, mango, cat eye zonnebril, ronde zonnebril, retro zonnebril, zonnebril sale, designer zonnebril, goedkope zonnebril, fashion is a party, fashion blogger, asos sale, mango sale, zonnebril kortingscode, zonnebrillenwebshop

Hoe blij ik er ook mee kan zijn, ik voel me toch altijd een beetje schuldig bij de aanschaf van een zonnebril. Een héél klein beetje maar hoor. Wat ik bedoel is: voor mij is het echt een luxeproduct, ik heb geen zonnebril nodig. Klinkt misschien gek, maar doordat ik jaren outfitfoto’s heb gemaakt waarbij ik recht in de zon kijk (ja, ik weet dat dat niet goed is voor je ogen), zijn mijn ogen erg getraind. Ik kan goed in de zon kijken en mis een zonnebril dan ook eigenlijk nooit in praktische zin.

Maar ze zijn gewoon wel heel erg leuk. En als ze dan ook nog eens zijn afgeprijsd, dan wordt de verleiding toch wel groot. Ik heb zes sale zonnebrillen voor jullie op een rij gezet. Welke zou jij in het zonnetje willen zetten?

Shop ze hier (van rechts naar links, van boven naar beneden): 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties