logo
28 September 2015

Balmain x H&M campaign

Gepost in fashion

balmain x h&m, balmain x h&m campagne, balmain x h&m collectie, designercollectie h&m, designersamenwerking h&m, balmain h&m, balmain hm, fashion blogger, fashion is a party, balmain x h&m lookbookbalmain x h&m, balmain x h&m campagne, balmain x h&m collectie, designercollectie h&m, designersamenwerking h&m, balmain h&m, balmain hm, fashion blogger, fashion is a party, balmain x h&m lookbookbalmain x h&m, balmain x h&m campagne, balmain x h&m collectie, designercollectie h&m, designersamenwerking h&m, balmain h&m, balmain hm, fashion blogger, fashion is a party, balmain x h&m lookbookbalmain x h&m, balmain x h&m campagne, balmain x h&m collectie, designercollectie h&m, designersamenwerking h&m, balmain h&m, balmain hm, fashion blogger, fashion is a party, balmain x h&m lookbookbalmain x h&m, balmain x h&m campagne, balmain x h&m collectie, designercollectie h&m, designersamenwerking h&m, balmain h&m, balmain hm, fashion blogger, fashion is a party, balmain x h&m lookbook

Nét nu ik begon te vinden dat het tijd is voor meer beeld van de Balmain x H&M collectie brengt H&M de eerste campagnebeelden naar buiten. De kleding doet mij eigenlijk erg denken aan de samenwerking met VERSACE. Ik zie mooie, hebberigmakende dingen, maar ben vooral ook fan van de herencollectie en gok dat ik hier thuis niet de enige ben…

Wat vinden jullie tot nu toe van Balmain x H&M?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties