logo
8 September 2015

Blue Da Ba Dee

Gepost in mijn outfits

Blue Da Ba Dee, blue, blauw, cos, cos enkellaarzen, mom jeans, cropped top, cropped tee, stijl van jo, lichtblauw, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, my jewellery, zomeroutfit, september 2015Blue Da Ba Dee, blue, blauw, cos, cos enkellaarzen, mom jeans, cropped top, cropped tee, stijl van jo, lichtblauw, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, my jewellery, zomeroutfit, september 2015Blue Da Ba Dee, blue, blauw, cos, cos enkellaarzen, mom jeans, cropped top, cropped tee, stijl van jo, lichtblauw, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, my jewellery, zomeroutfit, september 2015Blue Da Ba Dee, blue, blauw, cos, cos enkellaarzen, mom jeans, cropped top, cropped tee, stijl van jo, lichtblauw, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, my jewellery, zomeroutfit, september 2015Blue Da Ba Dee, blue, blauw, cos, cos enkellaarzen, mom jeans, cropped top, cropped tee, stijl van jo, lichtblauw, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, my jewellery, zomeroutfit, september 2015

Blauw is niet mijn favoriete kleur – ik ben toch altijd meer van de warme tinten geweest. Echter, in combinatie met bijvoorbeeld rode lippen vind ik blauw wel iets heel mooi klassieks hebben. Iets fris ook. En ik ben dol op blauwe nagellak, niet te vergeten.

Wat vind jij van blauwe kleding?

Ik draag:

C&A cropped top (hier kun je een look alike vinden)
BDG lichte mom jeans (hier kun je BDG vinden)
COS enkellaarzen (hier kun je blauwe enkellaarzen vinden)
Stijl van Jo handtas (kun je hier vinden in andere kleuren)


Shop mijn look:

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties