logo
27 September 2015

Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfum

Gepost in beauty

calvin klein, calvin klein parfum, coty, calvin klein eternity now, calvin klein eternity summer, nieuwe calvin klein parfum, parfum kopen, calvin klein eternity now review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party

Ik houd over het algemeen heel erg van de geuren van Calvin Klein. Van Eternity Summer was ik afgelopen zomer al groot fan en nu is er een heerlijk vervolg op dit parfum: Calvin Klein Eternity Now.

Calvin Klein noemt hun nieuwe geur een ‘heldere, verslavende bloemengeur’. Ik ruik inderdaad bloemen, maar ook iets van fruit en ook iets kruidigs: Eternity Now is best lastig te omschrijven. Die verschillende geurinvloeden kloppen ook wel als je kijkt naar de ingrediënten: je vindt onder andere nectarine, lychee, pioenroos en muskus in het parfum.

calvin klein, calvin klein parfum, coty, calvin klein eternity now, calvin klein eternity summer, nieuwe calvin klein parfum, parfum kopen, calvin klein eternity now review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party

De flacons van Calvin Klein die mogen van mij dan wél iets spannender. De strakke vormgeving past natuurlijk bij het merk – dat snap ik -, maar van mij mag het wel wat aparter.

Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfum kost €67,22 voor 50 ml. en koop je bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties