logo
14 September 2015

Here comes the Sun

Gepost in mijn outfits

here comes the sun, outfit, zomeroutfit, outfit inspiratie, sandalen, cat eye zonnebril, miu miu zonnebril, zara, & other stories, skinny jeans, flatform sandals, fashion blogger, fashion is a party, sonsbeek arnhem, minimalistische sieraden, outfit geel, vanharenhere comes the sun, outfit, zomeroutfit, outfit inspiratie, sandalen, cat eye zonnebril, miu miu zonnebril, zara, & other stories, skinny jeans, flatform sandals, fashion blogger, fashion is a party, sonsbeek arnhem, minimalistische sieraden, outfit geel, vanharenhere comes the sun, outfit, zomeroutfit, outfit inspiratie, sandalen, cat eye zonnebril, miu miu zonnebril, zara, & other stories, skinny jeans, flatform sandals, fashion blogger, fashion is a party, sonsbeek arnhem, minimalistische sieraden, outfit geel, vanharenhere comes the sun, outfit, zomeroutfit, outfit inspiratie, sandalen, cat eye zonnebril, miu miu zonnebril, zara, & other stories, skinny jeans, flatform sandals, fashion blogger, fashion is a party, sonsbeek arnhem, minimalistische sieraden, outfit geel, vanharenhere comes the sun, outfit, zomeroutfit, outfit inspiratie, sandalen, cat eye zonnebril, miu miu zonnebril, zara, & other stories, skinny jeans, flatform sandals, fashion blogger, fashion is a party, sonsbeek arnhem, minimalistische sieraden, outfit geel, vanharen

Wat ik leuk vind aan deze outfit? Dat hij niet zo matchy-matchy is. Ik heb gewoon een stuk of vijf stijlen door elkaar gegooid en dat vind ik eigenlijk de állerleukste outfits: dan voelen ze helemaal als ‘Suz’. De sandalen met de jeans vind ik nog wel een voor de hand liggende combinatie, maar de minimalistische ketting met de cat eye zonnebril zou je bijvoorbeeld niet als allereerste bij elkaar uitzoeken. En de gele mouwloze trui (of hoe zou jij ‘m noemen? – spencer vind ik zo’n verschrikkelijk woord) komt ook een beetje out of the blue yellow.

Ik draag:

ZARA gele mouwloze trui (hier kun je een look alike vinden)
MANGO donkerblauwe skinny jeans (hier kun je MANGO jeans vinden)
vanHaren sandalen (hier kun je vanHaren sandalen vinden)
& Other Stories bar necklace (kun je hier vinden)
Miu Miu cat eye zonnebril (hier kun je Miu Miu zonnebrillen vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties