logo
6 September 2015

Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance

Gepost in beauty

Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance, catrice, catrice cosmetics, catrice prime and fine contouring palette, Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance review, catrice assortimentsupdate, fashion blogger, beautyblog, contourkit, highlighter, shaping powder, contour powder, contouren, strobing, beautytrend

Sinds de laatste assortimentsupdate van Catrice heeft het merk een contouring palette in haar vaste collectie zitten. Hier was ik gelijk enthousiast over, want contourkitjes zijn nog vrij zeldzaam bij de drogist. Nu contouren toch wel een langdurige beautytrend lijkt te zijn, durft Catrice het blijkbaar aan om een palette in haar vaste collectie op te nemen. Daarmee wordt contouren lekker betaalbaar: je betaalt namelijk maar €4,59 voor de highlighter en shaping poeder.

Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance, catrice, catrice cosmetics, catrice prime and fine contouring palette, Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance review, catrice assortimentsupdate, fashion blogger, beautyblog, contourkit, highlighter, shaping powder, contour powder, contouren, strobing, beautytrend

Ik gebruik vrijwel dagelijks mijn Anastasia Beverly Hills Contour Book voor het shapen van mijn gezicht. De cost per wear van dit prijzige boek heb ik al aardig ver naar beneden gehaald! Omdat ik nu eenmaal niet van dagelijks dezelfde make-up houd, vind ik het contour book zo leuk: er zitten veel verschillende tinten in, waar ik graag mee speel.

Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance, catrice, catrice cosmetics, catrice prime and fine contouring palette, Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance review, catrice assortimentsupdate, fashion blogger, beautyblog, contourkit, highlighter, shaping powder, contour powder, contouren, strobing, beautytrend

Echter, het boek is natuurlijk erg groot en bijvoorbeeld niet echt handig om mee te nemen. Dit Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette is veel compacter en handzamer en speciaal voor mensen die niet willen en kunnen kiezen en het ideaal vinden om dagelijks op de automatische piloot naar een contourkitje te grijpen ;-).

Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance, catrice, catrice cosmetics, catrice prime and fine contouring palette, Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 010 Ashy Radiance review, catrice assortimentsupdate, fashion blogger, beautyblog, contourkit, highlighter, shaping powder, contour powder, contouren, strobing, beautytrend

Ik ben erg te spreken over Catrice’ Contouring Palette. Voor de lichte huid is het shaping poeder perfect en gelukkig niet te donker. Heb je een medium tot donkere huid, dan kun je de andere kleurvariant – 020 Warm Harmony – kopen. De highlighter geeft een natuurlijke glow, die wel aanwezig, maar niet over de top is. De shaping poeder is prima gepigmenteerd, maar toch subtiel: je hoeft niet bang te zijn voor nadrukkelijke contourstrepen en kunt de poeder goed opbouwen. Ik vind het een aanrader!

Catrice is exclusief te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties