logo
10 September 2015

Culottes for fall

Gepost in fashion

culottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wearculottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wearculottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wearculottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wearculottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wearculottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wearculottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wearculottes, culottes fall, culottes winter, thefashionguitar, look de pernille, fash-n-chips, fashionlandscape, hippie hippie milkshake, fashion trend, fall winter 2015 2016 trends, dameskleding, broekrok, culottes kopen, culottes shopping, broekrok trend, fashion blogger, outfit inspiratie, culottes inspiration, culottes how to wear

Culottes gaan al een tijdje mee als trend, maar toch verwacht ik ze ook komende herfst/winter weer veel te zien. Ik vond het eigenlijk meteen wel een classy kledingstuk, maar ik ga er steeds meer van houden. Hier wat inspiratie voor het (door)dragen van culottes in de herfst. Nog geen “broekrok” in je kast? Webshops hangen er vol mee!

Shop ze hier:Bronnen foto’s:

To Be Bright / Look de Pernille / Alex’s Closet / Fash-n-Chips / THEFASHIONGUITAR / HIPPIE, HIPPIE – MILKSHAKE / fashionlandscape / Look de Pernille

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties