logo
18 September 2015

New season, new hair

Gepost in beauty

clip in extensions

Het was eigenlijk niet echt gepland, maar zo werkt dat soms bij mij: ik kan opeens de kriebels krijgen en mijn zinnen ergens op hebben gezet. Zo wilde ik nu toch wel heel graag mijn haar weer verven. Gewoon omdat het kan.

Zoals mijn haar was vond ik best mooi (onder mijn video van afgelopen maandag kreeg ik er toevallig ook nog heel veel lieve complimentjes over!), maar in de punten vond ik mijn haar net iets te ‘vies geel’. Ik had die punten heel gemakkelijker wat koeler blond kunnen laten maken, maar als ik dan tóch ging verven, dan vond ik dat eigenlijk te weinig verandering. Na wat gewik en geweeg besloot ik uiteindelijk voor koel, donkerbruin haar. In een niet zo’n lichte ruimte vragen mensen al gauw of het zwart is, maar als het licht erop valt – zoals op deze foto’s- zie je goed dat het bruin is.

<title=”New season, new hair / Fashion is a party”>hair replacement systems

Bekijk ook zeker even de vlog van deze week op NewHairLine Toupee, waarin je ziet dat het geverfd werd!

 

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties