logo
29 September 2015

Hey blazer

Gepost in mijn outfits

hey blazer, h&m studio collection, double breasted blazer, blank nyc, skinny jeans, miu miu zonnebril, miu miu sunglasses, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, gestreepte top, gestreept t-shirt, zwarte pumps, & other stories, mango, herfstoutfit, september 2015, fashion blogger, fashion is a partyhey blazer, h&m studio collection, double breasted blazer, blank nyc, skinny jeans, miu miu zonnebril, miu miu sunglasses, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, gestreepte top, gestreept t-shirt, zwarte pumps, & other stories, mango, herfstoutfit, september 2015, fashion blogger, fashion is a partyhey blazer, h&m studio collection, double breasted blazer, blank nyc, skinny jeans, miu miu zonnebril, miu miu sunglasses, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, gestreepte top, gestreept t-shirt, zwarte pumps, & other stories, mango, herfstoutfit, september 2015, fashion blogger, fashion is a partyhey blazer, h&m studio collection, double breasted blazer, blank nyc, skinny jeans, miu miu zonnebril, miu miu sunglasses, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, gestreepte top, gestreept t-shirt, zwarte pumps, & other stories, mango, herfstoutfit, september 2015, fashion blogger, fashion is a partyhey blazer, h&m studio collection, double breasted blazer, blank nyc, skinny jeans, miu miu zonnebril, miu miu sunglasses, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, gestreepte top, gestreept t-shirt, zwarte pumps, & other stories, mango, herfstoutfit, september 2015, fashion blogger, fashion is a party

Denk eens na: zie je mij hier nog wel eens een blazer dragen? Not really, huh? Er zijn weinig kledingstukken waar ik niet van houd, maar met de blazer kan ik niet zoveel. Ik voel me er letterlijk en figuurlijk ontzettend stijf in.

Je ziet het: voor deze maak ik graag een uitzondering. Vraag me niet waarom, maar deze blazer… die vind ik gewoon perfect.

Ik draag:

H&M Studio Collection zwarte double breasted blazer (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories gestreept t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
Blank NYC skinny jeans (hier kun je Blank NYC jeans vinden)
& Other Stories zwarte suède pumps (kun je hier vinden)
Miu Miu cat eye zonnebril (hier kun je Miu Miu zonnebrillen vinden)
MANGO goudkleurige oorbellen en ketting (hier kun je MANGO sieraden vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties