logo
13 September 2015

essence happy girls are pretty 05 pretty you! nail polish

Gepost in beauty

essence happy girls are pretty 05 pretty you! nail polish, essence, essence happy girls are pretty, essence cosmetics, essence limited edition, beige nagellak, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, essence happy girls are pretty review, essence happy girls are pretty swatches

Happy girls are pretty: essence heeft een boodschap verstopt in haar nieuwe limited edition collectie. Deze is super girly en bevat meerdere leuke producten: een mooie multi colour blush, een contouring palette, twee oogschaduwpaletjes, zes nagellakjes en nog veel meer. Je hebt echt wat te kiezen dit keer!

Om te beginnen ga ik jullie de essence happy girls are pretty 05 pretty you! nail polish laten zien. Een super classy beige nagellak, die volgens essence dekt in twee laagjes. Daar was ik een tikje sceptisch over, want beige is zo’n kleur die niet altijd even dekkend wil aanbrengen, maar essence heeft haar belofte helemaal waargemaakt!

De verpakking vind ik een beetje standaard, die had van mij wel iets meer bijzonder gemogen. Ik krijg er nog niet echt een ‘happy’ gevoel bij. Maar hé: voor een prijs van €1,89 mag ik absoluut niet klagen.

essence happy girls are pretty is nog verkrijgbaar tot en met half oktober, zolang de voorraad strekt en exclusief bij Kruidvat.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties