logo
20 September 2015

essence happy girls are pretty contouring set happiness is… a way of life

Gepost in beauty

essence happy girls are pretty contouring set happiness is... a way of life, essence happy girls are pretty, essence cosmetics, essence limited edition, beautyblog, contouren, essence contouring set, catrice contouring set, essence happy girls are pretty contouring set review, essence happy girls are pretty swatches

Ik weet het: we worden zo langzamerhand doodgegooid met contour kits en -sets. En dat voor iets wat duidelijk een trend is en daarom wellicht over niet al te lange tijd weer zal verdwijnen. Ik hoop echter van niet! Nog steeds ben ik erg gefascineerd door de diepte die contouren kan creëren in je gezicht. Bekijk de voor- en nafoto maar eens onderaan deze post: het verschil is subtiel, maar wel duidelijk. Toch?

essence happy girls are pretty contouring set happiness is... a way of life, essence happy girls are pretty, essence cosmetics, essence limited edition, beautyblog, contouren, essence contouring set, catrice contouring set, essence happy girls are pretty contouring set review, essence happy girls are pretty swatches

Catrice heeft momenteel een contouring set in haar vaste collectie zitten, essence brengt een setje uit als limited edition. Tja, ik kan het daardoor niet laten om de twee te vergelijken.

Beiden zijn prima, maar van Catrice vind ik het contourpoeder wat beter (omdat de kleur wat koeler is). Van essence vind ik de highlighter juist weer mooier (ook vanwege de tint, maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk).

essence happy girls are pretty contouring set happiness is... a way of life, essence happy girls are pretty, essence cosmetics, essence limited edition, beautyblog, contouren, essence contouring set, catrice contouring set, essence happy girls are pretty contouring set review, essence happy girls are pretty swatches

Als je de set van Catrice al hebt, vind ik de essence happy girls are pretty contouring set niet zoveel toevoegen. Het zijn allebei handige kitjes en de kwaliteit vind ik vergelijkbaar. Als je twijfelt tussen de twee zou ik gewoon voor essence gaan, want die is goedkoper ;-).

essence happy girls are pretty contouring set happiness is... a way of life, essence happy girls are pretty, essence cosmetics, essence limited edition, beautyblog, contouren, essence contouring set, catrice contouring set, essence happy girls are pretty contouring set review, essence happy girls are pretty swatches

essence happy girls are pretty contouring set happiness is… a way of life kost €3,39. De happy girls are pretty collectie is nog t/m half oktober (of zolang de voorraad strekt) te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties