logo
23 September 2015

essence happy girls are pretty multi colour blush you sweeten my day!

Gepost in beauty

X essence happy girls are pretty multi colour blush you sweeten my day! essence happy girls are prettyX essence happy girls are pretty reviewX essence blushX roze blushX budget blushX fashion bloggerX fashion is a partyX beautyblog

Och, wat ziet de essence happy girls are pretty multi colour blush er schattig uit: roze en een hartje, daar maak je dit meisje blij mee!

Deze blush is zo goed als mat en bestaat – zoals je ziet- uit twee kleuren. In de praktijk mengen die en is de blush toch vooral zo ontworpen omdat het oog ook wat wil.

X essence happy girls are pretty multi colour blush you sweeten my day! essence happy girls are prettyX essence happy girls are pretty reviewX essence blushX roze blushX budget blushX fashion bloggerX fashion is a partyX beautyblog

De tint is licht en niet zo fel. Daardoor lijkt de blush misschien niet zo gepigmenteerd, maar schijn bedriegt: de blush geeft best kleur af, alleen die kleur heeft de neiging “weg te vallen” op een lichte huid.

Op de na-foto heb ik dan ook heel wat blush aangebracht om deze goed zichtbaar te maken. Houd daar rekening mee als je deze blush aanschaft: hij is leuk en mooi, maar óf heel subtiel óf niet zo zuinig in gebruik.

X essence happy girls are pretty multi colour blush you sweeten my day! essence happy girls are prettyX essence happy girls are pretty reviewX essence blushX roze blushX budget blushX fashion bloggerX fashion is a partyX beautyblog

De essence happy girls are pretty collectie is verkrijgbaar tot half oktober of zolang de voorraad strekt. Je vindt ‘m bij Kruidvat en voor de blush betaal je €2,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties