logo
16 September 2015

essence sheer & shine lipstick my first love

Gepost in beauty

essence sheer & shine lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick, essence lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick swatches, essence sheer & shine lipsitck review, beautyblog, essence fall winter 2015, fashion blogger, fashion is a party, sheer lipstick, getinte lippenbalsem

De naam ‘sheer & shine’ zegt eigenlijk al wat deze nieuwe lipsticklijn van essence betekent: lipsticks met een lichte dekking en een glans. Over het algemeen zijn dit niet mijn favoriete lipsticks, maar neemt niet weg dat ik ‘m graag een kans geef. Voor de prijs hoef je het bij essence tenminste niet te laten.

essence sheer & shine lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick, essence lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick swatches, essence sheer & shine lipsitck review, beautyblog, essence fall winter 2015, fashion blogger, fashion is a party, sheer lipstick, getinte lippenbalsem

Volgens essence voelt de lipstick super zacht aan op de lippen en zorgt hij voor een subtiele kleur. Dat is zo! Ik vind de lipstick romig, maar niet té zacht, en comfortabel dragen. De kleur is zeker subtiel: voor het effect op deze foto’s heb ik my first love echt wel een aantal keer over elkaar heen aangebracht. Daarom is hij hier ook wat in de lijntjes getrokken, dat doet hij anders niet.

essence sheer & shine lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick, essence lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick swatches, essence sheer & shine lipsitck review, beautyblog, essence fall winter 2015, fashion blogger, fashion is a party, sheer lipstick, getinte lippenbalsem

Eigenlijk lijkt het effect van deze lipstick heel erg op dat van een getinte lippenbalsem. Al kun je wel merken dat deze lipstick niet voedend is, maar dat is ook niet iets wat hij belooft te zijn.

essence sheer & shine lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick, essence lipstick my first love, essence sheer & shine lipstick swatches, essence sheer & shine lipsitck review, beautyblog, essence fall winter 2015, fashion blogger, fashion is a party, sheer lipstick, getinte lippenbalsem

Hij maakt zijn verwachtingen waar, maar ik weet ook zeker dat deze lipstick niet mijn ding is (want: ik houd gewoon niet zo van sheer & shine). Hoe dan ook: als jij niet zo van felle kleuren en wel van subtiel houdt, dan kan ik essence sheer & shine lipstick my first love zeker aanbevelen. Je koopt ‘m voor €1,99 bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties