logo
17 September 2015

essie Gel Setter

Gepost in beauty

essie Gel Setter / Fashion is a party

Al jaren is INM Out The Door mijn favoriete topcoat voor nagellak. Niet vaak probeer ik eens een andere, want dat heb ik in het verleden vaak genoeg gedaan en altijd was ik teleurgesteld over met name de droogsnelheid.

Maar goed: als er één merk is aan wie ik het maken van een goede topcoat toevertrouw, dan is het essie. De laatste tijd word ik steeds positief verrast door essie’s kwaliteit, dus waarom zou dat nu anders zijn?

essie Gel Setter is een topcoat die – de naam zegt het al- voor een gel effect zorgt. Nu vind ik dat eerlijk gezegd niet zo boeiend: ik heb al vaker geschreven dat ik de hele gelnagellaktrend overrated vind.

essie Gel Setter / Fashion is a party

Toch was ik wel benieuwd of essie Gel Setter een “gewoon goede” topcoat is. Vereisten zijn daarbij voor mij dat hij prettig aanbrengt, snel droogt en zorgt voor een zo lang mogelijke houdbaarheid.

Op alle fronten komt de topcoat door de keuring. Ik heb het gevoel dat INM Out The Door íets sneller droogt, maar het scheelt niet veel. essie Gel Setter glanst mooi als een gel, brengt prima aan en de houdbaarheid is top. Enige kritiekpuntje is dat ik merk dat hij vanaf een aantal keer gebruiken dikker begint te worden, maar dat is volgens mij een algemeen kwaaltje van topcoats.

Conclusie: weer positief verrast dus!

essie Gel Setter heeft een adviesprijs van €12,99 en is bijvoorbeeld te koop bij The Make Up Spot

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties