logo
30 September 2015

essie Leggy Legend

Gepost in beauty

essie leggy legend fall 2015, essie nagellak, essie fall 2015, essie leggy legend swatches, bronzen nagellak, nagellak herst, essie nagellak, the make up spot, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

De laatste tijd heb ik iedere keer super enthousiast geschreven over essie. De afgelopen weken heb ik een aantal lakjes uit de nieuwe essie herfstcollectie geprobeerd en ook daar ben ik super over te spreken: ze blijven zo lang zitten, niet normaal!

Wat ik wel jammer vind aan essie: ze komen niet met de meest opvallende, inspirerende, indrukwekkende, hebberigmakende kleuren en finishes. Ook hun herfstcollectie is weer niet echt vernieuwend helaas. Vooral het feit dat er twee rode nagellakken in zitten: kunnen we alsjeblieft stoppen met het maken van rode nagellak? Ik houd van rode nagellak hoor, maar de markt is verzadigd.

Op deze foto draag ik essie Leggy Legend (na zes dagen pas de eerste chip!): een bronzen, metallic tint. Best mooi, maar ook een beetje ouwelijk. Wat vinden jullie?

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties