logo
25 September 2015

Fockeline in Leather Lace Up Boots

Gepost in fashion

Fockeline in Leather Lace Up Boots, & Other Stories Lace Up Boots, fashion blogger, fashion is a party, LINDA. magazine, Fockeline Ouwerkerk, knielaarzen, leren laarzen, damesschoenen, fashion is a party, fashion blogger, winterlaarzen, lace up bootsFockeline in Leather Lace Up Boots, & Other Stories Lace Up Boots, fashion blogger, fashion is a party, LINDA. magazine, Fockeline Ouwerkerk, knielaarzen, leren laarzen, damesschoenen, fashion is a party, fashion blogger, winterlaarzen, lace up boots

Ik bladerde door de LINDA. toen ik stuitte op deze foto’s van Fockeline Ouwerkerk. Het eerste wat me opviel waren de zwarte knielaarzen. Wauw! Als ik schoenen in een tijdschrift ‘wauw’ vind, dan zijn ze altijd van Gucci, Saint Laurent, Dior, Chanel of een ander nader te bepalen onbetaalbaar label. Echter, dit keer had ik geluk: deze bleken van & Other Stories.

Niet dat ze daarmee echt een koopje zijn helaas, maar met nog wat meer geluk belanden ze in de sale…

Je vindt de Leather Lace Up Boots hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties