logo
9 September 2015

H&M Studio Autumn/Winter 2015

Gepost in fashion

h&m studio, h&m studio autumn/winter 2015, herfst/winter trends 2015 2016, h&m studio collectie, h&m studio kopen, h&m trend, h&m studio a/w lookbook, winterjas, dameskleding, laarzen, mantel, 70s trend, fashion blogger, fashion is a partyh&m studio, h&m studio autumn/winter 2015, herfst/winter trends 2015 2016, h&m studio collectie, h&m studio kopen, h&m trend, h&m studio a/w lookbook, winterjas, dameskleding, laarzen, mantel, 70s trend, fashion blogger, fashion is a partyh&m studio, h&m studio autumn/winter 2015, herfst/winter trends 2015 2016, h&m studio collectie, h&m studio kopen, h&m trend, h&m studio a/w lookbook, winterjas, dameskleding, laarzen, mantel, 70s trend, fashion blogger, fashion is a partyh&m studio, h&m studio autumn/winter 2015, herfst/winter trends 2015 2016, h&m studio collectie, h&m studio kopen, h&m trend, h&m studio a/w lookbook, winterjas, dameskleding, laarzen, mantel, 70s trend, fashion blogger, fashion is a partyh&m studio, h&m studio autumn/winter 2015, herfst/winter trends 2015 2016, h&m studio collectie, h&m studio kopen, h&m trend, h&m studio a/w lookbook, winterjas, dameskleding, laarzen, mantel, 70s trend, fashion blogger, fashion is a partyh&m studio, h&m studio autumn/winter 2015, herfst/winter trends 2015 2016, h&m studio collectie, h&m studio kopen, h&m trend, h&m studio a/w lookbook, winterjas, dameskleding, laarzen, mantel, 70s trend, fashion blogger, fashion is a partyh&m studio, h&m studio autumn/winter 2015, herfst/winter trends 2015 2016, h&m studio collectie, h&m studio kopen, h&m trend, h&m studio a/w lookbook, winterjas, dameskleding, laarzen, mantel, 70s trend, fashion blogger, fashion is a party

Je moet even een béétje door de styling heen kijken (al vind ik de styling heel erg tof, alleen niet om zelf te dragen), maar dan zie ik echt zóveel toffe kledingstukken in de nieuwe H&M Studio collectie. De (nep)bontjas, de gradient trui, de trui met stenen, het bomberjack, het wollen jack, de kniehoge leren laarzen, de leren enkellaarsjes, de ribgebreide truien… och, ik wil alles!

Voor meer informatie en prijzen kun je hier kijken. H&M Studio Autumn/Winter 2015 is vanaf morgen verkrijgbaar bij H&M in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en online.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties