logo
19 September 2015

Illamasqua Pure Pigment Ara

Gepost in beauty

Illamasqua Pure Pigment Ara, illamasqua earth collection, illamasqua pure pigment, illamasqua earth collection review, illamasqua earth collection swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, pigment, oogschaduw, illamasqua nederland, illamasqua pure pigment swatches, make-up

De nieuwste collectie van Illamasqua is de Earth collection. ‘It echoes warmth, iridescent light and power’. Warme donkerbruine tinten wisselen zich in deze collectie af met koele, metallic tinten. Het Pure Pigment dat ik jullie ga laten zien valt in de laatste categorie. Illamasqua omschrijft het Illamasqua Pure Pigment Ara als ‘intelligent silver’.

Illamasqua Pure Pigment Ara, illamasqua earth collection, illamasqua pure pigment, illamasqua earth collection review, illamasqua earth collection swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, pigment, oogschaduw, illamasqua nederland, illamasqua pure pigment swatches, make-up

Ik gebruik zelf liever compacte oogschaduw dan pigment, maar dat is eigenlijk een beetje uit luiheid. Of vriendelijker geformuleerd: tijdbesparing. Met een pigment kun je meer kanten op dan met een compacte oogschaduw (je kunt er zelfs nagellak van maken), maar ik vind het wat minder praktisch en snel in gebruik.

Illamasqua Pure Pigment Ara, illamasqua earth collection, illamasqua pure pigment, illamasqua earth collection review, illamasqua earth collection swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, pigment, oogschaduw, illamasqua nederland, illamasqua pure pigment swatches, make-up

Het pigment geeft enorm veel kleur af – daarvoor is het ook een pigment natuurlijk. Voor deze swatch heb ik maar heel weinig gebruikt, als je met meer pigment swatcht wordt de kleur uiteraard ook intenser.

In de zon geeft dit pigment een prachtig ‘iridescent’ effect, maar daarbuiten is hij gewoon zilver. Ik had stiekem gehoopt dat ‘intelligent silver’ iets meer holografisch zou betekenen.

Illamasqua Pure Pigment Ara, illamasqua earth collection, illamasqua pure pigment, illamasqua earth collection review, illamasqua earth collection swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, pigment, oogschaduw, illamasqua nederland, illamasqua pure pigment swatches, make-up

Illamasqua Pure Pigment Ara kost €23,95 en is te koop via de Illamasqua webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties