logo
15 September 2015

KIKO Intensely Lavish Lusty Peony Lipstick en Lip Pencil

Gepost in beauty

KIKO Intensely Lavish Lusty Peony Lipstick en Lip Pencil, kiko cosmetics, kiko nederland, kiko rebel romantic, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, kiko lip pencil, kiko lipstick, kiko intensely lavish lipstick, kiko intensely lavish lip pencil, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, parijs

In Parijs kwam ik een KIKO winkel tegen die ik ben ingedoken en waar ik op de Rebel Romantic collectie stuitte. Woah, die zag er mooi uit! De verpakkingen alleen al (zoveel liefde voor rosé!), maar ook de inhoud vond ik niet verkeerd ogen.

Ik vind het top dat KIKO lipsticks met bijpassende lip pencils heeft uitgebracht, die ook precies dezelfde naam hebben (om verwarring te voorkomen). Meestal moet je lippotlooden en lipsticks ‘bij elkaar zoeken’ en eigenlijk vind ik dat best gek.

Er zijn zes kleuren lipsticks/lip pencils in de Rebel Romantic collectie, dus je hebt wat te kiezen. Ik koos voor 01 Lusty Peony.

KIKO Intensely Lavish Lusty Peony Lipstick en Lip Pencil, kiko cosmetics, kiko nederland, kiko rebel romantic, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, kiko lip pencil, kiko lipstick, kiko intensely lavish lipstick, kiko intensely lavish lip pencil, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, parijs

De lip pencil voelt ontzettend zacht en romig aan. Lippotloden kunnen heel droog zijn, maar dat gaat voor deze lip pencil echt niet op. Je zou dan ook prima alleen het lip pencil kunnen kopen, wat mij betreft. De lipstick zorgt ervoor dat de kleur nog iets intenser is, zorgt voor wat glans en dat beide producten wat langer blijven zitten, maar dan heb je het echt over subtiele verschillen.

Zowel het lip pencil als de lipstick dekken ontzettend goed, blijven prima zitten en voelen zacht aan. De kleur vind ik ook absoluut prachtig (voor de herfst).

KIKO Intensely Lavish Lusty Peony Lipstick en Lip Pencil, kiko cosmetics, kiko nederland, kiko rebel romantic, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, kiko lip pencil, kiko lipstick, kiko intensely lavish lipstick, kiko intensely lavish lip pencil, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, parijs

KIKO Intensely Lavish Lusty Peony Lipstick en Lip Pencil kosten €6,90 en €4,90 per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties