logo
28 September 2015

L’Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht)

Gepost in beauty

L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht), L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht) review, L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème, L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (dag), huidverzorging, skin care, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, maskertje, goede nachtcrème

Met de nieuwe L’Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème belooft L’Oreal een intensief gevoede, gekalmeerde en stralende huid. Dit product kun je gebruiken als crème, maar ook als masker (wanneer je ‘m dikker aanbrengt). De masker-crème is speciaal bedoeld voor de nacht (er is ook een variant voor de dag en die is niet bedoeld als masker). Dat kun je ook duidelijk merken aan de textuur: die is dik en ik heb het niet geprobeerd, maar mij lijkt dat het niet zo goed combineert met make-up. Juist ook omdat het product niet super snel intrekt, al hangt het er wel vanaf hoeveel je aanbrengt natuurlijk. Ik vind het overigens een pluspunt als een crème niet snel intrekt bij mij: als dat wel gebeurt, dan is het product vaak niet hydraterend genoeg voor mijn droge huid.

L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht), L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht) review, L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème, L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (dag), huidverzorging, skin care, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, maskertje, goede nachtcrème

Het eerste wat me opviel toen ik het potje voor het eerst openmaakte: parfum. Het staat helemaal onderaan op de ingrediëntenlijst, maar is zeer aanwezig. Dit vind ik een minpunt aan deze ‘extraordinary oil crème’: ik hoef simpelweg geen parfum in mijn skin care. Ik ben geen expert, maar ik geloof niet dat dit goed is voor mijn huid en als ik behoefte heb aan parfum, dan gebruik ik wel parfum. Crème heb ik het liefst zo “puur” mogelijk. De geur vind ik overigens wel lekker hoor, maar echt te overheersend.

Verder zit in er in L’Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème onder andere lavendel- en arganolie. Toch is het product totaal niet vettig als een olie.

Misschien klinkt ik tot nu toe nog niet heel enthousiast, maar ik ben wel degelijk heel erg blij met deze masker-crème. Als ik ‘m dik aanbreng, dan is hij ‘s ochtends soms nog niet helemaal ingetrokken. Dat gebeurt echt nóóit bij mijn droge huid: die “zuigt” altijd alles gelijk op, hoe dik of hoe hydraterend ook. Bovendien vind ik de textuur heel verfrissend: het is eigenlijk geen crème, maar meer een soort van gel.

L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht), L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht) review, L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème, L'Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (dag), huidverzorging, skin care, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, maskertje, goede nachtcrème

Dat niet alleen: ik heb echt het idee dat onzuiver- en roodheden minder worden van deze crème. Bijna nooit merk ik dat huidverzorging die belooft kalmerend te zijn inderdaad overduidelijk kalmeert, maar deze masker-crème is ‘s nachts echt werk aan het verzetten.

Omdat ik dik aanbreng, is het product helaas niet zo zuinig in gebruik. Ik vind het potje ook wat misleidend: door de dubbele bodem zit er lang niet zoveel in als het lijkt. Toch zou ik ‘m zeker nogmaals aanschaffen, omdat ik zeer tevreden ben over de werking.

L’Oreal Paris Extraordinary Oil Masker-Crème (nacht) kost €16,99 en is te koop bij de drogist.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties